Nem messze a Nyugatitól, a Jókai utca közepén található ez a kis étkezde. Beléptünkor, fél egy táján egy kihalt hely fogad minket, az ételekkel teli kiszolgálópult mögött egy kedvetlen, mogorva páros vár minket, első benyomásra meglehetősen illúzióromboló. A hellyel magával nem lenne probléma, kellemesen kialakított, szépen felújított, alapvetően barátságos kis étkezdéről van szó, helyileg nem túl frekventált, de ahogy Budapesten lenni szokott, ez általában nem okoz problémát, amennyiben kitűnő a konyha. Sajnos az itteni konyha említésre sem méltó.

A következő menüsort próbáltuk ki:

Zellerkrémleves: porleves alapú, zöldesszínű lélötty - 390 Ft

Húsleves gazdagon: vegetaízű lé mirelit zöldségkockákkal és cérnametélttel - 680 Ft

Csirkemáj Budapest módra: gyakorlatilag konzervlecsós máj, elkészítési ideje öt perc, semmiképp sem hívhatjuk Budapest módra készültnek - 990 Ft

Vadas marha zsemlegombóccal: ez egy elég érdekes alkotás, a fellisztezett mártás érdekes pirosas-narancssárgás színű, intenzív paradicsomízt hordoz, az egész homogénra turmixolt, semmi köze az igazi vadasmártáshoz. A benne lévő cipőtalp ehetelen, mócsingos, a zsemlegombócról először azt hittem, hogy grízgaluska. - 990 Ft

Ezekután megoldódott a rejtély, hogy miért üres délidőben az étterem. Ilyen drágán ilyen rosszat már régen ettem. Az "egészségére, drága" elköszönés után végleg megfogadtam, hogy a lábam be nem teszem még egyszer ide.

A helyet SEMMIKÉPP SEM ajánljuk.

Kiszolgálás: 10/4

Ételek-italok: 10/4

A bejegyzés trackback címe:

https://tapoldat.blog.hu/api/trackback/id/tr561602065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása